BICICLETADA POR EL VALLES, EN DEFENSA DE LOS CAMINOS Y VIAS VERDES.


Bicicletada pel Vallès.

Les Candidatures Alternatives del Vallès organitzen una bicicletada en defensa dels camins, les vies verdes i els carrils bici. La bicicletada recorrerà el proper dia 13 diferents municipis començant per Rubí i Castellar i confluint a Ripollet, després de passar per Sabadell, Barberà, Badia o Cerdanyola fent via per alguns dels camins a recuperar segons la reivindicatió de les candidatures.


La diada compta amb la col·laboració de l’associació Bici-choper que animarà la jornada de la manera que ve fent en diferents actes per reclamar carrils bici. Des de les CAV conviden a la població a participar de la jornada en defensa del nostre territori i concretament de mesures que permetin anar caminant i en bicicleta pels municipis dels Vallès i d’uns als altres, més enllà de carrils bici aïllats al centre de les ciutats.


Aquesta activitat s’enmarca dins la campanya de presentació de les propostes de les candidatures alternatives pel que fa a les infraestructures futures i la mobilitat a la comarca que va ser presentat públicament el passat 14 de juny i tindrà la seva continuitat en altres accions passades les vacances.

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.